Sanitairkamer Zevenaar is zeker een kijkje waard!
Sanitairkamer Zevenaar is zeker een kijkje waard!

Alle badkamertrends vind je bij Sanitairkamer

ZEVENAAR - De grote showroom van Sanitairkamer is nu al een tijdje te bewonderen op de woonboulevard van Zevenaar. Regelmatig vernieuwen ze de collectie en vullen ze de inspiratiehoekjes aan met de laatste badkamertrends. Benieuwd naar wat er nu een grote trend is in de badkamerwereld? Sanitairkamer Zevenaar is zeker een kijkje waard!

Wat zijn de badkamertrends?

In de showroom zijn er veel verschillende badkamerstijlen te vinden, zo zit er voor iedereen wel een droombadkamer tussen. Maar wat nu echt een grote trend is? Volgens de toppers van Sanitairkamer is dat toch wel de natuurlijke badkamer met houtlook tegels, badmeubels met ribbelfronten en veel marmer.

Gratis koffie en persoonlijk
advies

Weet je nog niet zo goed welke tegels, wat voor soort douche of welke badkamerstijl jullie willen? Kom langs in de showroom en laat je inspireren door de vele badkamerstijlen en vraag advies aan één van de experts. Wil je zeker weten dat je persoonlijk advies kan krijgen? Maak online een afspraak en ze hebben alle tijd voor je. Natuurlijk met een lekker kopje versgemalen koffie!

Iedereen welkom

De verkopers in de showroom komen zelf uit de buurt en zien veel klanten uit omgeving Zevenaar een kijkje nemen in de badkamerwinkel. Maar ook leuk om te horen dat er zelfs mensen over de Duitse grens een badkamer komen uitzoeken! Lukt het jou niet om langs te komen? Online kun je ook je badkamer én toilet shoppen.

Sanitairkamer Zevenaar
Edisonstraat 56C (Hengelder)
6902 PK Zevenaar.