Roefeldag 2022 bij New York Pizza
Roefeldag 2022 bij New York Pizza Foto: website www.Roefeldag-duiven.nl

Bedrijven kunnen zich aanmelden voor Roefeldag in Duiven

WESTERVOORT/DUIVEN - Bedrijven uit Duiven, Westervoort en Zevenaar kunnen zich tot medio mei aanmelden voor de 29e Roefeldag  in Duiven op zaterdag 1 juli. 

Op deze dag komen basisschoolkinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 in groepjes van maximaal 6 kinderen met een begeleider een kijkje nemen bij allerlei verschillende bedrijven. Deze bezoeken zijn voor kinderen vaak belangrijk bij hun latere beroepskeuze. Voor bedrijven is deze dag een unieke kans om zich te presenteren.
Roefelen is een Vlaams woord voor snuffelen / kennismaken. Kinderen komen op deze dag in aanraking met uiteenlopende werkgebieden van volwassenen. Ze krijgen informatie en kunnen vaak ook zelf iets doen, zodat ze op een leuke manier een goede indruk krijgen van de bedrijven die ze bezoeken en de beroepen die er mogelijk zijn.
Op dit unieke evenement kunnen bedrijven zich uitgebreid presenteren aan de jeugd. Ze kunnen informatie geven over het bedrijf en de verschillende beroepsmogelijkheden. Deelname kan ook een positief effect hebben op de werknemers van het bedrijf, op (potentiƫle) klanten en is goede public relations. Deelnemende bedrijven kunnen rekenen op publiciteit. Ze worden onder andere vermeld op de website www.roefeldag-duiven.nl, Facebook, Instagram en op banners. Bedrijven die al eerder hebben deelgenomen aan de Roefeldag worden benaderd per mail, per telefoon of middels een persoonlijk bezoek. Nieuwe bedrijven zijn natuurlijk ook van harte welkom en kunnen zich aanmelden via de website info@roefeldag-duiven.nl. Dan zal er contact worden opgenomen voor verdere informatie over deelname. Als bedrijven bereid zijn de Roefeldag (ook) te sponsoren, kunnen ze van meer publiciteit profiteren. Denk hierbij aan het plaatsen van logo's op verschillende uitingen en indien gewenst kunnen ze meewerken aan de samenstelling van een goodiebag (tasje met inhoud) voor de kinderen.
Ook sponsoren kunnen zich melden via de website info@roefeldag-duiven.nl of via de contactpersoon van de Roefeldag.