Afbeelding
Foto:

Glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerreinen in Duiven

DUIVEN - Ondernemers en bewoners van bedrijventerreinen in Duiven kunnen zich aanmelden bij een telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. 

DELTA Netwerk inventariseert de komende maanden de behoefte aan zakelijk glasvezel op de bedrijventerreinen Centerpoort-Noord, Centerpoort-Zuid, Nieuwgraaf, Graafstaete, Innofase en Seingraaf. Als er vóór 15 juli 2023 voldoende abonnementen zijn afgesloten, wordt er glasvezel aangelegd. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten betalen bovendien geen vastrechtvergoeding. 

Voor iedereen bereikbaar

“DELTA Netwerk ziet dat connectiviteit via glasvezel de toekomst is, zowel voor consumenten als voor ondernemers. Daarom hebben we de ambitie om naast de consumenten ook iedere ondernemer, samen met de telecomaanbieders, aan te sluiten op ons supersnelle en stabiele glasvezelnetwerk met een passend aanbod voor iedereen” aldus Dirk van de Ven, Project Manager DELTA Netwerk.

DELTA Netwerk is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in het gebied binnenkort beschikken over supersnel en betaalbaar internet via glasvezel. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Netwerk? Doe dan de postcodecheck op deltanetwerk.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Duiven.

DELTA Netwerk legt door heel Nederland glasvezelnetwerken aan en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber is in alle provincies aanwezig en inmiddels hebben al meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot de nieuwste generatie glasvezel.

Afbeelding