Team Duiven
Team Duiven Foto: Eigen foto

Hortensia verkoop voor het KWF

Algemeen

DUIVEN - Bij Team Duiven zijn hortensia’s te koop in de kleuren wit, blauw, roze en rood. De prijs per stuk is € 6,-. De bezorging vindt plaats op 20 april en 4 mei.

Het is niet de eerste keer dat Team Duiven een hortensia-actie houdt. Samen met kwekerij Van Tilburg uit Groessen worden hortensia’s in prachtige kleuren verkocht. Het is nu mogelijk om de hortensia’s te bestellen. De bloemen worden dan thuisbezorgd.
Stuur een bericht met uw naam, adres, gewenste bezorgdatum, het aantal hortensia’s en de kleur van uw voorkeur naar teamduiven2021@gmail.com of stuur een berichtje naar een van onze teamleden. Via de Facebook-pagina  https://www.facebook.com/teamduivenAD6 is het bestelformulier ook te vinden.

Over Team Duiven: het team bestaat uit wandelaars en fietsers. Sinds 2012 is Team Duiven ieder jaar actief geweest als deelnemer of vrijwilliger bij Alpe d’HuZes. Inmiddels is er vanuit Team Duiven in totaal ruim € 350.000,- bijgedragen aan de organisatie Stichting Alpe d’HuZes. Meer info is ook te vinden via www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/teamduiven.