NL Doet vrijwilligers actief in de wijk Mosterdhof

WESTERVOORT - Op woensdagochtend 13 maart komen een 20-tal jonge schoolkinderen van de Montessori basisschool rond 10 uur naar de wijk De Mosterdhof om plantjes te poten. 

De kinderen gaan samen met wijkvrijwilligers en het bedrijf van de Haar Groep helpen met het inplanten van nieuwe borders om de wijk te vergroenen en meer kleur te geven. Het groen bedrijf werkt in opdracht van de gemeente Westervoort aan de her- inrichting van de hofjes en verzorgt de nieuwe aanplant langs de doorgaande weg (de Mosterdring). Wijkbewoners van Mooi Mosterdhof organiseren de vrijwilligersactie en hebben het bedrijf van de Haar bereid gevonden om aan de plant actie van de kinderen mee te werken.

Op zaterdag 16 maart tussen 10.00 en 16.00 uur zijn de wijkvrijwilligers zelf actief met allerlei klussen om de wijk te verfraaien: zwerfvuil wordt opgeruimd, Insectenhotels opgehangen en enkele bewoners worden geholpen bij het maken van een groene tuin afscheiding.
Informatie over de actie van VvdW Mooi Mosterdhof via email MooiMosterdhof@gmail.com of telefonisch bij Ton Fransen 0646597551.