Programma april filmhuis 'Bij Bert'

DUIVEN - Het filmprogramma voor de eerste twee weken van april van filmhuis 'Bij Bert' in de Ogtent:

Donderdag 4 april 20.00 uur Jobs Toegang € 5,- / leeftijd 12 jaar

Het waargebeurde verhaal over één van de meest bekende en grootste Amerikaanse ondernemers uit de geschiedenis. JOBS vertelt het indrukwekkende verhaal over dertig inspirerende jaren uit het leven van Steve Jobs. De man die alles 'net' even anders zag. Zo maken we kennis met de hoogte- en dieptepunten in zijn leven en krijgen we een duidelijk beeld van Jobs' karakter, zijn gaves, zijn fouten maar voornamelijk van zijn successen.

Donderdag 11 april 20.00 uur The Old Oak Toegang € 5,- / leeftijd 12 jaar 

The Old Oak is de laatste kroeg en verzamelplaats binnen de ooit bloeiende mijnbouwgemeenschap. De laatste drie decennia waren niet mals voor de inwoners. Ook voor de cafébaas TJ Ballantyne zijn het moeilijke tijden. De situatie wordt nog zwaarder wanneer Syrische vluchtelingen onaangekondigd naar het dorp worden overgeplaatst.

Woensdag 17 april 14.30 uur De nog grotere slijmfilm Toegang gratis / Alle leeftijden

Slijmcreator Indy (Bibi) moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren. Dit is het beste slijm dat ze ooit heef gemaakt! Maar als de jaloerse slijmcreator Benji (Matheu Hinzen) het recept weet te stelen, gaat alles mis. Lukt het Indy om Benji te stoppen en haar slijmfans terug te winnen.

Donderdag 18 april 20.00 uur Wonka Toegang € 5,- /leeftijd 6 jaar

Voordat hij de meest beroemde chocoladefabriek opende, droomt een jonge Willy Wonka ervan snoepmaker te worden. Hij trekt op avontuur.