Meld je aan voor de open dag
Meld je aan voor de open dag

28 januari 2023: open dag op het Liemers College

Algemeen

ZEVENAAR/DIDAM - Hoe is het om op het Liemers College te zitten? Wat leer je allemaal? Hoe leer je? Is het spannend, zo’n grote school? Op 28 januari kunnen leerlingen uit groep 7 en 8 dit, samen met hun ouder(s)/verzorger(s), ontdekken tijdens de open dag van het Liemers College. Alle locaties openen die dag hun deuren van 09.30 tot 13.30 uur. Aanmelden voor de open dag kan via de homepagina van het Liemers College. 

De locaties nemen je graag mee op ontdekkingstocht door de school! Meedoen aan workshops, zelf proefjes en experimenten doen, een speurtocht door de school… Stilzitten is niet nodig! Leerlingen van de school geven rondleidingen. En uiteraard staan er overal leerlingen en docenten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Breed onderwijsaanbod

Met vier locaties met ieder een eigen onderwijsaanbod is het Liemers College een brede school. Een kort overzicht van het onderwijsaanbod:

Locatie Landeweer (Stationspoort 36, Zevenaar)
Vmbo basis, vmbo kader, Sportklas, Kunst & Cultuurklas

Locatie Zonegge (Zonegge 07-09, Zevenaar)

Mavo theoretische leerweg, mavo beroepsgericht

Locatie Heerenmäten (Heerenmäten 6, Zevenaar) 

Havo, vwo (atheneum en gymnasium), Liemers Agora, Topklas (vwo+ programma)

Locatie Didam (Dijksestraat 12, Didam)

Mavo theoretische leerweg, havo, vwo (atheneum). Locatie Didam heeft een tweejarige brede brugklas waarin leerlingen van verschillende niveaus bij elkaar in één klas zitten.

Aanmelden voor de open dag

Het Liemers College ontvangt leerlingen en ouders graag persoonlijk. Daarom de vraag om je vooraf aan te melden voor de open dag. Dit kan via de homepagina van de website: www.liemerscollege.nl. 

Afbeelding