De cast van 'Vreemde kostgangers' (Foto: Fotografie Arthur van Leeuwen)
De cast van 'Vreemde kostgangers' (Foto: Fotografie Arthur van Leeuwen)

Vol Animo speelt ‘Vreemde kostgangers’

Algemeen

DUIVEN - Op 31 maart, 1 en 2 april zal de Duivense toneelvereniging Vol Animo het blijspel ‘Vreemde kostgangers’ spelen in de Ogtent in Duiven. Op vrijdag- en zaterdagavond begint de voorstelling om 20.00 uur, op zondagmiddag om 14.30 uur.

Als de zoon van de directrice een armlastig verzorgingshuis op een nogal onorthodoxe manier uit de problemen helpt zijn de poppen aan het dansen. Er worden vreemde kostgangers in huis gehaald die de boel flink op stelten zetten. De pillenparade, die een centrale plek inneemt in het verzorgingshuis, geeft bijvoorbeeld aanleiding om de oude bewoners in heel andere sferen te brengen. Dit alles drijft het afdelingshoofd tot wanhoop. Het stuk kent veel hilarische momenten, maar er komen ook ontroerende passages voorbij. Het toneelstuk werd op maat voor Vol Animo geschreven door Rob van Vliet en is geregisseerd door Henk Katgert.

Kaartjes voor de toneelvoorstellingen kunnen in de voorverkoop voor €7,50 gekocht worden bij Eetcafé Bij de Buren, Sascha Diertotaal en Theepaviljoen Horsterpark. Ze kunnen ook besteld worden door een mail te sturen naar info@volanimo.nl. Aan de zaal kosten de kaartjes €8,00.