De Lorijn Tweewielers en Liemers Caravans slaan de handen ineen
De Lorijn Tweewielers en Liemers Caravans slaan de handen ineen
zaken

Fiets- en caravanseizoen is aangebroken

Zakelijk

DUIVEN - Het zonnetje begint weer te schijnen, de vogeltjes te fluiten: het fiets- en caravanseizoen is aangebroken. Op zaterdag 25 en zondag 26 maart slaan De Lorijn Tweewielers en Liemers Caravans de handen ineen om de mooie aspecten van het buitenleven bij het publiek onder de aandacht te brengen. 

Onder het genot van een lekkernij bij de koffie en een versgebakken hapje worden de nieuwe caravanmodellen van 2023 aan geïnteresseerden getoond. De interessante voordeel-acties worden daarbij toegelicht. De Lorijn Tweewielers opent het fietsseizoen met een E-bike Opstap Weekend en toont dan de nieuwste e-bikes, waar natuurlijk ook een vrijblijvende proefrit op gemaakt kan worden. Als E-bike-expert kent het ervaren team van De Lorijn Tweewielers alle functies van deze fietsen. Alle prestaties en mogelijkheden van de hedendaagse e-bikes zullen zij toelichten, zodat de fiets aan de verwachtingen van de klant zal voldoen. Wanneer deze een keuze heeft gemaakt, dan trakteert De Lorijn Tweewielers de nieuwe eigenaar op een gratis accu upgrade. Het beloven twee interessante dagen te worden, waarbij ook aan de kleintjes is gedacht met een springkussen en grabbelton met leuke cadeautjes.

Tijdens dit weekend 25 en 26 maart ontvangen De Lorijn Tweewielers en Liemers Caravans u graag tussen 11.00 en 17.00 uur bij Liemers Caravans aan de Ratio 18 in Duiven.